metalne ograde
metalne ograde

O nama

Dragi posetioče,

Dobrodošli na nasu stranicu. Ova stranica je osmišljena kako biste se Vi upoznali sa našom firmom i uslugama koje nudimo.

Mi smo ABNPlasmaCUT, brend osnovan 2020. godine u Srbiji.

Trenutno smo jedina firma na domaćem tržištu koja vrši izradu i dostavu proizvoda na teritoriji cele Srbije, regiona i zemalja EU. Oblast našeg poslovanja je proizvodnja CNC rutera svih dimenzija i namena, za obradu metala (plasma, laser), drveta i stakla, kao i izrada panela po porudžbini za ograde, kapije, vrata, gelendere i druge potrebe Vašeg enterija i eksterijera.

Naš cilj je da Vam pružimo kvalitet i preciznost od same izrade panela do isporuke i montaže na Vašoj adresi u dogovorenom roku i bez odlaganja.

O kvalitetu naših proizvoda svedoče iskustva naših zadovoljnih klijenata i preko 50 uspešno završenih projekata. Ukoliko i Vi želite da našim panelima ukrasite ili obezbedite Vaš dom, poslovni prostor, ugostiteljski ili bilo koji drugi objekat, na pravom ste mestu. Sa uvažavanjem pristupamo Vašim idejama i potrebama, a naš stručni tim je tu da svojim savetima i višegodisnjim iskustvom pomogne da Vaša zamisao postane stvarnost i nadmaši Vaša očekivanja.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Vaš ABNPlasmaCUT.